Sensommer/høsttreff i avdeling Østfold.
Av Brit Bårdslistuen

Helgen 09.-11.09.2022 avholdt vi vårt sensommer/høst-treff på Hokksund Camping.

Har du ikke besøkt plassen før, anbefales det å gjøre det. Det var reservert et stort område til oss, og innenfor det kunne vi plassere oss som vi ønsket. Teltene våre fikk også en lun og fin plass.

Campingplassen ligger i nydelige omgivelser ned mot Drammenselva, og rett utenfor innkjøringen ligger Nøstetangen Glassverk med sitt utsalg. Plassen har fantastiske sanitær og kjøkkenanlegg, og det var en fornøyelse å stå på kjøkkenet og koke ertesuppe, noe som er blitt en tradisjon på våre treff.

Teltene var satt opp og suppen kokt da "folket" ankom. Som vanlig gikk praten livlig over suppe-tallerkenene rundt bordene utover kvelden.

På lørdagen var det, tradisjonen tro, tippetrim som stod på programmet. Denne gangen med fokus på Østfold. Vanskelige oppgaver, men så var det også ment som, nettopp, en "tippetrim".

Etter en lunsj hvor resten av ertesuppen ble fortært, var det plass til "egentid". Noen valgte rusletur, stolpejakt eller besøk i utsalget til Nøstetangen, mens andre undersøkte hva handelsstanden i Hokksund hadde å by på.

Kvelden gikk til grilling og felles hygge i teltet.

Her koste vi oss i skyggen under telt-taket

Kveldskos i teltet

Søndagen opprant med strålende sol, - ypperlig for hesteskokasting og kaffekos, før vi takket for samværet og kjørte hver til vårt.

Vinnerne i dameklassen i hesteskokasting

 

Vinnerne i herreklassen i hesteskokasting

 

De flotte lekeapparatene måtte prøves av treffets yngste deltaker.

 

Takk til dere som kom og gjorde dette til nok et koselig treff i regi av avdeling Østfold.

-Brit-

PS fra redaksjonen: - Her sees invitasjonen. Var noen fine bilder fra plassen der også.