For 28 år på rad inviterte avdelingene i NBCC region 11 til treff med barna i fokus.

Treffet var lagt til Ingestrand Camping ved Arvika i helgen 24—26 mai.

I løpet av fredag var alle påmeldte ankommet treffområdet i et litt grått og kaldt vær hvor tegnbygene aldri var langt unna. Vi hadde fått til-delt et eget område på plassen hvor det var god plass til alle.

Tekst og bilder: Torsten Hellner

Fredag kveld ønsket Regionleder Liv Norum velkommen og treffvertene serverte varme pølser med tilbehør til alle. Barna fikk drikke.

Lørdag morgen opprant med sol fra klar himmel, og det ble anledning til å utforske området. Mange hadde ikke vært her tidligere. Kl 14 startet aktiviteter for barna. Det var tårnbygging med kaplaklosser. Tegnebord, kasting på bokser. Terningkast hvor de fikk øve seg i å legge sammen antall øyne på terningene.

Deretter var det hesteskokasting for både barn og voksne.

Kl 18 samlet vi oss til langbord og egengrillet mat. Nå slo værgudene seg vrange så resten av kvelden ble mye frem og tilbake ettersom regnbygene kom og gikk, men det roet seg litt utover.

Søndag morgen var det grått, men regnet holdt seg unna. Dagen startet med tippetrim med oppgaver og prak-tiske gjøremål for både barn og voksne. Kl 13 var det løsninger på tippetrim med premiering. Så ble det ser-vert mengder med nystekte vafler, før det ble trekning av lotterigevinstene. Så var det over og vi kjørte hjem i godt sommervær.

Vi må takke alle som bidro til den gode stemningen både arrangører og ikke minst dere som var gjester. En spesiell takk også til dere som solgte og kjøpe lodd, og som hadde skaffet gevinster.