Regiontreff på Gröna Backe Camping 25.–27. mai

Selv om regionene egentlig er lagt ned som organisatoriske enheter, fungerer vår treffkomité videre. Samarbeidet innen regionene er viktig for å bli kjent med andre enn de nærmeste, og det føler vi at vi får til ved å opprettholde regiontreffene.

På Gröna Backe Camping har vi vært flere ganger før, og her får vi disponere et eget område i utkanten av campingen.

På fredagen ble deltagerne på treffet ønsket velkommen med pølser, noe som smakte godt for både små og store. Når man har kjørt et stykke, er det godt å få servert litt mat, og veldig kjekt er det når vi kan disponere en stor paviljong med tak mot både sol og regn. I år var det godt å kunne komme litt i skyggen.
Lørdag formiddag var satt av til egne valg. Det er flere ting å se på i området; både elgpark og motor-sykkelmuseum. Dessuten er det fint å gå en tur rundt innsjøen. Ettersom været var så fint, brukte også mange formiddagen til å ta en forfriskende dukkert.

Ettermiddagen var satt av til ulike leker for små og store, og som vanlig var det barna vi fokuserte på.
Derfor var det veldig hyggelig at det kom så mange barn. Mange besteforeldre er flinke til å lære barnebarna gleden ved campinglivet på denne måten, og de yngste finner alltid noen å leke med.

Alle deltok ivrig i hesteskokasting, og mange nye kastetalenter viste seg. Loddsalg ble det også tid til, og mange flotte premier fant sine eiere i løpet av helgen.
Grilling og langbord er en selvfølge på lørdagskvelden, og her var det ikke noe unntak. Heldigvis var det ikke blitt så tørt ennå, så grilling var fortsatt tillatt.
Søndag formiddag var satt av til tippetrim. Oppgavene falt i smak, og vinnerne ble behørig premiert etterpå.

Siste post på programmet var kaffekos med nystekte vafler. Noen prøvde seg også på pølse i vaffel.
Ut fra mengden vafler og pølser som ble fortært, tror jeg det smakte, enten man valgte det ene eller det andre, eller kanskje begge deler.

Treffet ble avsluttet med et ønske om god tur hjem, og vi håper denne tradisjonen med regiontreff kan leve videre.

Brit