Pinsetreffet 2019

Listranda Familiecamping - 07 - 10 juni

 

Så er pinsen over for denne gang. Også i år hadde vi treffet på Listranda Familiecamping på Hvaler. Værgudene var dessverre ikke helt med oss denne gangen, men takket være teltet vårt kunne vi kose oss sammen ute.

(Klikk på bildene for å se større format)

Hyggelig sammenkomst med basar, kaffe og vaffel

Treffkomiteen diskuterer plasseringer -til dels høylydt..

Bare å følge anvisningene!

STOOOPP.. her må det være nøye.

Idyllen senker seg..

Teltet settes opp

Dette går bra

Og så var det plass til alle under tak!

På fredag var det som vanlig severing av ertesuppe til de tilreisende med påfølgende hyggelig samvær i teltet til langt på kveld.

Totalt var vi 13 enheter, både campingvogner og bobiler.

Dessverre var det ingen barn påmeldt til treffet i år, men det er en god del barn på Listranda, og de ble tatt godt vare på av barne og ungdomskomitéen.

Noen av oss koste oss på restaurant på Skjærhalden på lørdagen

Det er alltid hyggelig når Hasse tar frem trekkspillet

Det var mange firbente med. Tinka koser seg på fanget.

Frank måtte ligge på bakken

Lørdagen ble det arrangert ulike aktiviteter for barna ved "hytta". Dessuten hadde barne og ungdomskomitéen på plassen leid inn kanoer, og det er en populær aktivitet.
For treffets deltagere var formiddagen til fri avbenyttelse. Noen gikk tur, noen tok det helt med ro mens noen av oss benyttet anledningen til en tur til Skjærhalden. Vi fikk tips om at Lisa Aisato hadde salgsutstilling, og for de som ikke har sett hennes bilder er det bare å ta en tur. Bildene hennes er fylt med humor og kjærlighet, - en utstilling man blir glad av å se. Et nydelig rekesmørbrød ble også inntatt.

På søndagen startet vi dagen med en tippetrim for de voksne.

Veldig hyggelig at også en del av de "fastboende" deltok.

Vinneren ble Arild Jacobsen.

Godt øyemål avgjorde til slutt i en jevn konkurranse.

Skjemaer deles ut

Så legger vi ivei

Ikke akkurat trope-sommer ennå..

Etter tippetrimmen var det hesteskokasting for barn ved "hytta". Mange deltok, og konkurransen var hard. Vinnerne ble behørig premiert etter at konkurransen var ferdig.

Så var det tid for treffets høydepunkt: Kåring av klubbmester i hesteskokasting og utdeling av vandrepokalen i voksenklassen. Det var veldig hyggelig at mange "fastboende" stilte opp og viste ypperlige ferdigheter. Også her var konkurransen meget hard og spennende.

Til slutt var det Lars Severinsson, treffdeltager fra vår svenske broderklubb, som vant herreklassen, og undertegnede, Brit Bårdslistuen som for første gang tok seieren i dameklassen. Pokalene ble høytidelig delt ut og forplikter med hensyn til neste år.

Kvelden ble avsluttet med felles grillkos.

Pokalene er klare for nye steder å stå det kommende året

Vinnerne av årets klubbmesterskap i hesteskokasting:

Mandagen kom solen for fullt, og vi fikk tatt ned og lagt sammen et tørt telt før det var på tide å si takk for i år.
Hvor pinsetreffet blir neste år, er i skrivende stund usikkert. Vi klarte akkurat å få plassert de 13 ekvipasjene med de foreskrevne fire meterne mellom hver, men flere hadde det vært vanskelig å få plassert.

Noe som imidlertid er sikkert, er at årets høsttreff blir arrangert på Halvorseth Camping i Sigdal 20.-22.09.19. Der skal vi kose oss, kaste hestesko og gå tur. På hjemveien søndag håper vi å få til et besøk på Blaafargeverket på Modum. Annonse kommer i løpet av sommeren, men husk å sette av datoene.

Tekst: Brit Bårdslistuen

Foto: Brit Bårdslistuen / Ragnar Fredrik Johansen (+ noen bildekommentarer)

 

Straks klar for avreise