Nyhetsbrev fra Norsk Bobil og Caravan Club
Se webversjon

Veien til en bedre campingopplevelse...

11. SEPTEMBER 2019

 
NBCC skal som vanlig ha stand, der vi serverer kaffe, selger rekvisita, har medlemsservice, og tar godt i mot gamle medlemmer og ønsker nye medlemmer hjertelig velkommen med gratis medlemskap første året! Besøk oss på stand nummer C02-02 i hall C! Husk også at messecampen er tilbake! Klikk på bilde for å lese alt om åpningstider, billettpriser, messecamp og Caravanmessen! Velkommen!
I år får vi besøk av Hurtigruta Carglass på vår stand på messa. Kom innom å få et godt tilbud på bytte av frontrute! Klikk på bildet for å lese alt om avtalen vi har.
Verisure holder oss med selskap på vår stand på messa i år. Kom innom og få et godt tilbud på sikkerhet, samt et godt medlemstilbud! Klikk på bildet for å lese alt om avtalen vi har.
Vi har nylig oppdatert vår avtale med TOOLS og alle medlemmer får fast rabatt på 15 % på bytte av 2, 5, 10 og 11 kilo AGA- og Nippon-propan. Dette tilbudet gjelder både for stål og kompositt, industri og H-kobling. Sjekk tools.no​ for tilgjengelighet av propar i de ulike TOOLS butikkene. AGA-forhandler oversikten er oppdatert med alle TOOLS-butikkene i Norge.
Vi fant en eske på lageret som har gjemt seg for oss med flere utgaver av ACSI 2019! Under Caravanmessen selger vi disse siste 2019-utgavene for kun kr. 100,- (ordinær pris kr. 185,- + porto). Besøk oss på stand C02-02 i hall C og sikre deg et eksemplar!
Du sender bare en SMS med kodeord NBCC MEDLEMSKORT til 2440. Da får du tilbake en SMS med link til medlemskortet ditt.
 
Klikk på linken for å logge deg inn på Min Side, trykk på "Verv medlem" og legg bare inn mobilnummer eller e-post adresse til den du skal verve og trykk "Send vervelink". Om kort tid får vedkommende en link for å fullføre registreringen. Enkelt og greit!