DIN ANNONSE HER PÅ ØST-CAR; www.ostcar.no

Norsk Bobil og Caravan Club avd. Østfold har i dag ca. 650 medlemsfamilier som også favner medlemmer bosatt i Hedmark, Buskerud, Akershus og Oslo i tillegg til Østfold.
Øst-Car er avdelingens medlemsmagasin og ble tidligere utgitt kun 3 ganger i året som papirutgave. Nå er vi å finne her på nettsiden www.ostcar.no -og er dermed mer aktuelle i stoffet som annonseres. Vi når også frem til et mye større publikum, da vi er tilgjengelig for alle de nær 20.000 medlemsfamiliene i NBCC samt andre caravaninteresserte.
Målsettingen med nettsiden er å være et felles taleorgan for de som har caravan og friluftsliv som interesseområde. Nettsiden blir benyttet bl.a. til kunngjøring av arrangementer, leserinnlegg, referater, reportasjer og annonser.

Annonsering her er en fin mulighet for bedrifter som ønsker å markedsføre seg og sine produkter til denne målgruppen, som er caravanister som ruller rundt i verden, eller de som ligger på campingplasser fast.
De som tegner annonse hos oss, får også en link til sin egen hjemmeside via annonsen / logoen på vår side. Det er også verdt å merke seg at oppdateringer på vår nettside også vil bli annonsert på vår Facebook-side, slik at et bredt publikum jevnlig nås.

Om du er interessert i å bidra til at annonseutvalget blir så komplett som mulig gjøres det ved at dere selv designer annonsen og sender den til oss som en bildefil (JPG etc. eller PDF format). ELLER enkelt for deg som annonsør; ved at vi utarbeider annonsen basert på ditt firmas nettside-design.
Annonsen kan når som helst byttes med ny/oppdatert OG; har dere som annonsører noe dere ønsker å skrive om på nettsiden vår, er dere velkomne til det. Annonsen kan også endres fortløpende til aktuelle temaer dere ønsker å profilere.

Priser for annonsering er:

For hel sidebredde: Kr. 4000.- pr. år.

MITT FIRMA PRESENTERES SLIK

MED LINK TIL VÅR NETTSIDE

OG MED ALL RELEVANT INFORMASJON

For halv sidebredde kr. 2500.- pr. år.

MITT FIRMA PRESENTERES SLIK

MED LINK TIL VÅR NETTSIDE

OG MED ALL RELEVANT INFORMASJON

Din annonse vil fremkomme i sin helhet på forsiden her i ØstCar.

Din logo vil i tillegg fremkomme på vår kontaktside -som 'Våre samarbeidspartnere!'

I tillegg vil din logo også synes i høyre spalte på forsiden i vår offisielle nettside  Norsk Bobil og Caravan Club avd. Østfold

Alle logoer har selvsagt også link til din nettside!

TA KONTAKT MED OSS: post@ostcar.no

Eller benytt skjemaet: (Felter med * er obligatoriske!)

    Deres nettsideadresse (URL)*

    Vi ser frem til å høre fra deg og ditt firma.