Høstdugnad på Listranda

27.11.2018 

Flott vær og masse med folk. Oppgaver som fjerning av veggpanel på sørveggen til sanitær hus nord, hekkeklipping, rakning, luking, motorsaging og ikke mindre å kjøre det til fyllplass, og mye mer.

Ja en skal ikke glemme de som steller i stand med litt godsaker som å bake kaker, koke kaffe, det gjør det jo enda hyggeligere å jobbe dugnad.
Det ble en flott bli-kjent dag for de helt unge og litt eldre. Her kommer vi i kontakt med hverandre på en helt annen måte en ellers i sesongen, og kanskje vi knytter nærmere «bånd» med hverandre?

Det er så gøy at folk ser nytten av å gjøre dette på en felles dugnad to ganger i året. Når vi bor i et slikt fellesskap er det også noe annet men i mindre målestokk, som må gjøres fortløpende, det som å sette inn håndsåpe, vanne felles blomster og beplantning, vaske dusjforheng, skifte låser og kraner etc.
Godt når beboerne står på slik at vi har det fint rundt oss og trives, og har det koselig. Utroper gjerne en stor takk til alle sammen som står på en- to eller flere ganger i løpet av sesongen.

Hilsen en som brenner
for fellesskapet.
VHS