Sensommer/høsttreff i Avdeling Østfold
på Hokksund camping 09.09-11.09.2022

Dersom du ikke har meldt deg på ennå, er det ikke for sent.
Hokksund camping ligger idyllisk til nede ved Drammenselva og rett ved Nøstetangen museum. (Dessverre er dette stengt grunnet oppussing.) Dette er virkelig en topp camping med fine toalettanlegg og godt tilrettelagt for alle. NB: Dersom du ikke har mulighet til å ta med deg egen vogn, har de hytter til utleie. Dette må man imidlertid bestille og ordne selv. Treffavgiften har vi satt til kr. 650.

Program for helgen:

Fredag 09.09:

Innkjøring etter kl. 13.00

Fra ca kl. 18.00 serverer vi ertesuppe, og så hygger vi oss sammen utover kvelden. (Husk å ta med egen tallerken og skje samt eget drikke, bord og stoler.) Vi regner med å sette opp et stort telt hvor vi håper alle får plass.

Lørdag 10.09:

Ca kl. 11.00 er det tid for litt trim. Det blir en tradisjonell "Tippetrim" i de nærmeste omgivelsene. Deretter oppfordrer vi de som ikke har gjort det ennå om å laste ned "stolpejakt-appen" over området og ta en runde i nærmiljøet, hvor det også er mye historie. Denne turen går det også an å kombinere med en liten "shoppingtur" i sentrum for de som ønsker det.
Ca kl 17.00 samler vi oss om grillene. Alle tar med seg egen mat og drikke. Vi prøver å være mest mulig samlet og å dele plass på grillene med hverandre, slik at vi brukes færrest mulige griller. Så hygger vi oss sammen i teltet utover kvelden .

Søndag 11.09:

Ca kl 11.00 samles vi til hestskokasting og en felles avskjedskaffe. (Vi spanderer noe å bite i til kaffen.)

Deretter sier vi takk for oss og ønsker alle vel hjem!

Påmelding til Brit Bårdslistuen med SMS på tlf. 90592544 innen onsdag 07.09.22

Husk navn på alle og alder på eventuelle barn.

Her følger noen bilder fra Brit som viser hvor fint det er på plassen. Hun var der for bare noen dager siden:

Opprinnelig invitasjon.