Det ble arrangert fotballkamp på fotballbanen på Listranda Familiecamping..

..for store og små i regi av fotballtrener og beboer Arve Klingen med sønnen Emil på 8 år, fra plass nr A12.
Han stilte med fotballdrakter og fotballer så alle som ville kunne være med å delta. Været var bra med sol og god temperatur i luften.

Det hele startet kl 12.00 og mange av beboerne stilte opp som deltagere på banen og tilskuere. Til glede for store og små var det barna mot de voksne. Dette var til stor jubel for alle frem- møtte. Alle fikk mulighet til å bidra aktivt med både mosjon og dribbling av ballen.

Det ble stor jubel da ballene begynte å trille inn i mål. Det ene etter det andre, til tross for 2 gode keepere som sørget for stor spenning rundt målområde. De var henholdsvis Leon Lindahl Nikolaysen på barnelaget og Ronny Helstad på voksenlaget.

Etter pausen fikk voksenlaget en kvinnelig keeper med navn Carina Waage Helstad som gjorde en god insats etter først og ha vært på banen og spilt sammen med de voksne. Kampen endte med seier til barnelaget med 11-10.

 

Det ble avsluttet med is til alle deltagerne på banen og de som var møtt opp for å heie på spillerne , i regi av oss i festkomiteen.

En stor takk til Arve Klingen som gjorde lørdags formiddagen til en hyggelig sammenkomst for oss beboere på fine Listranda Familiecamping.

Med hilsen fra Torill Lindahl v/ Festkomiteen på Listranda.

Tekst, foto og video; Torill Lindahl