30.12.2018

Dagen før nyttårsaften 30.12. tok vi turen til Listranda Familiecamping

-for å sjekke at alt sto bra til hos oss. Ikke at vi trodde annet for vinteren hadde hittil vært ganske snill her i distriktet. Men det er alltid en god følelse å være sikker.
På denne tiden av året er det stille på campingen.. en herlig vinter-stillhet egentlig. Man møter bare ett par eller 2 som er ute i samme ærend -eller dratt ut for turens skyld. En slik følelse av ro og harmoni ved sjøen er fint -men samtidig settes tanker og forventninger i sving! Man ser for seg neste sommer's 'summing' og liv på Listranda.. 'hører' glade unger og voksen latter og kjenner snevet av grill-os..

(Klikk på bildene for større format)

Langs strandpromenaden passerer vi badetrappa som vi flittig bruker på sommer'n. I dag er det kun en svanefamilie som synes vannet er herlig! 🙂

Dessverre hadde vi ikke noe til dem denne gang -så ikke engang et stilig lite show fra yngstemann ga noe bidrag til vinter-lunsjen..

Dermed dro mor dem med seg inn på grunnere vann og dykket selv. 'Æsj! -vasne snegler i dag også' synes de yngste å tenke :)...

Alle tankene ga inspirasjon til dette lille innlegget i vårt 'nye' Østcar. Dagene blir alt lysere og før vi vet ordet av det er det vår-stemning på Li igjen!
For noen herlige kontraster vi har her på ferieparadiset vårt! 🙂

Vi ønsker alle et Godt Nytt CampingÅr!

Med masse hyggelige minner som kan deles her på ØstCar!

Tekst og bilder
Ragnar Fredrik