Takk for meg!

Dette blir en litt vemodig hilsen fra meg. Det er en tid for alt, og etter nøye overveielser fant jeg ut at jeg ikke ønsket å ta gjenvalg som leder i NBCC avd. Østfold.

Det var slett ingen enkel avgjørelse! Vi har en flott avdeling med masse fine folk, som jeg er veldig glad for, og stolt av, å være leder for. Likevel har jeg valgt å ta et steg tilbake.

Hverdagen krever sitt, og med full jobb, barn som blir større og skal følges opp både på skole og i fritidsaktiviteter, føler jeg ikke vervet som leder får den tid og omsorg det fortjener. Derfor var jeg veldig glad for at Tone, etter nøye overveielse, valgte å takke ja til å stille som lederkandidat på årsmøtet. Jeg er helt sikker på at dette blir helt topp!

Styret er godt kjent med hverandre og samarbeider svært godt, så jeg er sikker på at avdelingen vår er i de beste hender. Jeg vil takke styret for den tiden jeg har fått ha sammen med dem, og også plasskomiteen på Listranda. Jeg tok, som nyvalgt leder, plassen som styrets representant i plasskomiteen for 4 år siden. Det har vært både lærerikt og inspirerende å følge arbeidet som legges ned av plasskomiteen for at vi i avdelingen skal få ha en sånn perle av en campingplass for medlemmene, som Listranda vitterlig er.

Jeg vil ikke være helt uten verv i NBCC fremover. Jeg er fortsatt landsstyrerepresentant for regionen vår, Region 11, sammen med Liv Norum i avdeling Follo.

Jeg håper til slutt at alle får en fantastisk campingsesong, og hvem vet, kanskje vi sees på en campingplass eller på et NBCC-treff fremover.

Takk for meg!

Med vennlig hilsen Dagfinn.